Om Phone2Fix

Phone2Fix åbner den første butik i Aalborg centrum, med fremtidige planer om at åbne flere steder i landet. Phone2Fix servicerer mange brands som Apple, Samsung, Sony, LG, HTC, Huawei, Nokia, One Plus One.

Vi har mange års erfaring, med reparationer af alle slags telefoner og tablets, og vi har yderst kvalificerede teknikere, der står klar til at servicere dig.

Hos Phone2Fix vil din mobil og tablet altid være i trygge hænder. Vores samarbejdspartnere finder ud både Jylland, Sjælland og Holland, og de gør os leveringsdygtige med de nyeste covers og tilbehør, som altid er på lager i butikken, og vores sortiment opdateres hver måned.

Hos Phone2fix er det let at returnere eller bytte et produkt, hvis du skifter mening. Din kvittering er vigtig, hvis du vil. reklamere over fejl eller mangler ved din vare. Vi kan kun udlevere reparationer mod forvisning af kvittering. Ikke afhentet udstyr/Reparationer/Enheder vil bliver destrueret 3 måneder efter klarmelding fra os. 

Her finder du Phone2Fix

Phone2fix er placeret i Aalborg centrum, tæt ved Aalborg station, Aalborg Busterminal og Kennedy Arkaden.

Butikken er kendt for sin store rummelighed, og du kan roligt forvente en overflod af imødekommenhed og smil, når du træder indenfor hos os.

Skriv til os

Back to top