IPhone Batteri skifte, mens du venter

Er du på udkig efter en iPhone reparation i Aalborg, der både bliver ordnet effektivt, samt kvalitetsbevidst? Så læs med her!

Du har måske smadret skærm på din iPhone, fået et sløvt batteri, eller spildt noget vand ned i mikrofonen, og er i den forbindelse på udkig efter en iPhone reparation i Aalborg. Du er i den forbindelse havnet det helt rigtige sted!

Hos Phone2Fix, har vi over 10 års erfaring med at reparere og servicere bl.a. iPhones. Med vores mange års erfaring, kan vi trygt tilbyde 2 års garanti på vores reparationer.

 

Reparationer, mens du venter

 

Phone2fix har hele to butikker, hvor vi kan udføre iPhone reparationer. Begge butikker befinder sig i Aalborg, og reparer dagligt op til 20 telefoner. En af vores kerneværdier er ventetiden, som oftest er yderst korte. Vi kan udskifte skærme, batterier, højtalere og en masse andre ting indenfor blot 45 minutter, mens du venter!

 

Hvordan foregår det?

 

Der er som udgangspunkt ikke en fast fremgangs måde, når man vil foretage en iPhone reparation i Aalborg, hos os. Mens nogle foretrækker blot at dukke op, uden tidsbestilling (da vi har de fleste reservedele på lager), foretrækker andre at bestille vores reparation via vores Website.

Vi anbefaler, at man bestiller reparationen, da du som kunde hermed kan sikre, at vi ville have din reservedel på lager, når du kommer med din iPhone. I tilfælde af, at du vælger at dukke op uden tidsbestilling, kan du risikere, at vi enten har travlt, eller slet ikke har reservedelen på lager

 

En typisk proces ville se således ud:

  1. Du besøger vores Website og går ind under iPhone modeller
  2. Find prisen på en reparation til din model.
  3. Når du har besluttet dig for at foretage en reparation hos os, går du blot ind under ’’Bestil reparation’’ 
  4. Her udfylder du formularen, og får et svar på din henvendelse med et tidspunkt i løbet af 24 timer.

 

Vores rabatter – iPhone reparation Aalborg

 

Vi har 15% studierabat på iPhone reparationer. Er man pensionist, kan man desuden også opnå 10% rabat på alle iPhone reparationer. Når du bestiller din iPhone reparation via vores Website, kan du spare hele 50% på beskyttelsesglas, og 25% på ALT TILBEHØR!

Du kan få alle de seneste nyheder om tilbud eller andre ændringer via vores blog, eller via vores Facebook.

Få en pris på et batteri skifte på din Smartphone model

Udfyld formularen

Back to top